Cine anume este infrant intr-un razboi?Viata sau Victoria?
Dumnezeu nu a intentionat ca religia sa fie un club de gimnastica.
Crestinismul a proiectat Polonia in sfera valorilor culturii romanice.
Trebuie sa existe, pentru Dumnezeu, ceva stabil, la care sa poti veni cu sufletul in palme ca la Zidul Plangerii, sa te topesti in cuvinte asa cum pietrele se topesc sub cuvintele tale. V de la...
Crucea este puterea lui Hristos care, asumata de noi, poate transforma lumea in paradis .
Religia, experienta conteplativa, dezvaluie similaritatile, religia este practica unificarii.
A fi crestin ortodox inseamna a marturisi si a implini prin fapte invatatura Mantuitorului Iisus Hristos intreaga, curata, asa cum ne-au lasat-o Sfintele Scripturi si Sfintii Parinti ai Bisericii,...
Pierderea celor desavarsite duce la starea cea mai rea.
Nu pun nici un pret pe ce am sau pe ce voi avea cu exceptia relatiei pe care o am cu regatul lui Isus.
Moartea poate fi Regina terorii... dar Isus este Regele regilor!
Religia usureaza ignorarea lucrurilor lipsite de importanta si continuarea muncii vietii.
Religia este in inima, nu in genunchi.
Religia nu este o concluzie a ratiunii.
Cred in rugaciuni si intr-o credinta puternica.
Locul sarpelui e chiar in Eden, locul infernului e-n paradis, precum bine se stie.
Psalm Privirea Ta, Parinte, e limpede si grea O simt ca pe o umbra de fulg pe pleoapa mea. Povara ei intreaga de-as fi putut-o duce As fi urcat Golgota, ca Fiul tau cu-o cruce. Dar eu,...
Isus in gradina Ghetimani Cu ramuri noduroase, impovarati de ani Fosneau adanc maslinii-n gradina Ghetimani in jurul Lui, sub cerul larg deschis, invataceii toti dormeau, cum le-a fost...
Nu exista lumina pe care sa n-o poti impartasi celor care cred.
Religiile sunt leaganele despotismelor.
Religia este gandul inghetat al omului din care s-au construit temple.
Tot ceea ce sunt, sunt datorita lui Isus care mi s-a dezvaluit in Cartea Sfanta.