O catedrala e maximum de sensibil al cetii, negura solidificata.
Dupa razboi cineva trebuie sa faca curatenie.
Adevaratul razboi al acestor vremuri este cel cu noi insine.
Razboiul poate face parte din principiile de conservare ale speciei.
Ce poate fi mai imoral decat razboiula
Dorinta mea este sa vad aceasta boala a omenirii, razboiul, eradicata pe pamant.
Cine anume este infrant intr-un razboi?Viata sau Victoria?
Toate razboaiele sunt razboaie civile pentru ca toti oamenii sunt frati.
Nu imi e teama de o armata de lei condusa de o oaie; imi e teama de o armata de oi condusa de un leu.
Sa te fereasca Dumnezeu de razboaiele umanului din Om fiindca acestea sunt mult mai perfide si mai inrobitoare decat cele ale animalului.Umanul este furt,este premeditare a acestuia caracterizat...
Razboiul economic este un razboi mult mai evoluat decat cel militar,care orice am spune, apartine umanului din Om.Pentru a duce o lupta economica este nevoie in primul si primul rand de anumite...
Faptele conducatorilor isi au ecoul peste veacuri.
Gloantele ucid, grenadele ucid, baionetele ucid, gerul ucide, moartea are o mie de chipuri, cel mai rau dintre toate: Curtea Martiala.
In razboi nu exista o alternativa la victorie.
Razboaiele nu au ranit niciodata pe nimeni cu exceptia celor care au murit.
Omenirea trebuie sa termine razboaiele pentru ca altfel razboaiele vor termina omenirea.
Razboaiele nu hotarasc cine are dreptate, ci doar cine ramane in viata.
Aparenta face adesea ca soldatul sa devina general, canonicul, episcop si dracul, calugar.
Razboiul este masacrul oamenilor care nu se cunosc, in avantajul oamenilor care se cunosc, dar care nu se vor masacra.
Eu nu voi semna niciodata o declaratie de razboi, eu voi actiona.
Nu a fost niciodata un razboi bun sau o pace rea.