Oceanul adevarului este nesfarsit. In zadar se inainteaza pe urmele lui. Orizontul se...
Dumnezeu nu apartine niciunei religii, ci fiecarui om, pentru ca oricine sa il poate cunoaste.
Daca Dumnezeu reprezinta absolutul si perfectiunea si ne-a creat pe noi atat de imperfecti, inseamna ca a facut-o pentru a putea iubi si a deveni prin noi imperfect. Paradisul si infernul
In succese il recunosc pe Dumnezeu, in esecuri ma recunosc pe mine.
Care departari pot fi scrutate fara Dumnezeu?
Sunt mai departe de mine decat de Tine Doamne!
Stie cineva care sunt gandurile Lui Dumnezeu, chiar daca acestea sunt plante, munti, cer, stele sau orice altceva?
Nu exista Dumnezeu mai real si nici Dumnezeu mai adevarat decat Dumnezeul cunoasterii tale.
In spatele unui om mare s-a aflat intotdeauna un Dumnezeu mare.
Dumnezeu: perpetuarea sufletului in absolut! Definitii eretice
Dumnezeu s-a facut mai intai pe El. -Si doar atat. Apoi a urmat totul.- Si doar atat. Sange albastru
O singura catedrala valoreaza mai mult decat o suta de teologi capabili sa demonstreze existenta lui Dumnezeu prin logica.
Eu ma aflu acum foarte aproape de Dumnezeu; si nu imi mai trebuie decat sa intind mana spre El.
Dumnezeu: Universul redus la esenta. Definitii eretice
Dumnezeu ar trebui sa fie obiectul tuturor dorintele noastre, sfarsitul tuturor actiunile noastre, principiul tuturor sentimentelor noastre si puterea dominanta a intregului nostru suflet.
Pamantul este creat de Dumnezeu si poarta pecetea Sfintei Treimi. Si m-am gandit la cele trei sageti de lumina care poarta in ele pecetea treiului. Ele ce ating devine lumina, putere, energie,...
Totul incerc sa indrept catre Dumnezeu. El este singurul care este si toata creatia Lui poarta pecetea Sfintei Treimi, adica si noi. Nu e frumos, ca omul a primit porunca de la Dumnezeu sa fie...
Dumnezeu a facut lumea sa se invarta astfel incat sa nu putem vedea mai departe pe drum.
Imi imaginez un Dumnezeu care exasperat de rugaciunile oamenilor, a inebunit.
Ma tot intreb: La ce adresa sta Dumnezeu?
E iarna, Doamne, si te strig din nou E iarna, Doamne, si te strig din nou lupoaicele extazului ma prada fluorescentul inimii halou revarsa raze purpurii-n zapada 101 poezii, 2004