Majoritatea oamenilor nu descoperă ceea ce este mai...

Citat de Robin Sharma despre bucurie, viață, lucruri, obiecte, secret, societate, prezent, fericire, schimbare, suflet

Majoritatea oamenilor nu descoperă ceea ce este mai important în viaţă până ce nu îmbătrânesc prea mult ca să mai poată schimba ceva. Îşi petrec mulţi dintre cei mai buni ani de viaţă urmărind lucruri care, în fond, valorează prea puţin. Deşi societatea ne îndeamnă să ne umplem vieţile cu obiecte materiale, în adâncul sufletului, partea cea mai bună din noi ştie că bucuriile cele mai simple sunt cele care ne îmbogăţesc şi ne susţin. Oricât de grea sau de uşoară ar fi situaţia noastră din prezent, cu toţii avem la îndemână o mulţime de bucurii simple care nu aşteaptă decât să observăm că există şi să le apreciem. Şi pe măsură ce facem acest lucru, suntem tot mai fericiţi. Suntem tot mai recunoscători. Şi fiecare zi devine un dar uimitor.

Robin SharmaRobin S. Sharma
Citat de Robin Sharma (Robin S. Sharma) despre bucurie, viață, lucruri, obiecte, secret, societate, prezent, fericire, schimbare, suflet.

Scrisorile secrete ale călugărului care şi-a vândut Ferrari-ul, din scrisoarea “Bucuriile cele mai simple ale vieții sunt și cele mai mari”

Robin Sharma (Robin S. Sharma) 1965, scriitor, îndrumător spiritual şi conferenţiar canadian

Cunoscut(ă) și ca: Robin S. Sharma.
Perioada de viaţă: 1965
Evaluați acest citat:
Generează un alt cod=